Lovisa i Seoul

Rapport från Bohol

Allmänt Permalink1


Känns som att vi varit här i en evighet och ändå inte länge alls. Tanken var att vi skulle resa runt på Filippinerna, men vi hamnade på ett så bra ställe att vi bara har fortsatt att förlänga och förlänga vår vistelse. Imorgon åker vi vidare till Singapore, men först tänkte jag rapportera om hur vi haft det här. 

Vi lever i lite av ett semesterparadis, så en dag bestämde vi oss för att promenerad på landsbygden för att se hur människorna verkligen har det. De bor i enkla hus, ofta uppsatta på pelare ifall det skulle bli översvämningar och väggar av lätta material så att det inte skadar om de ramlar över dem under en jordbävning. Det är så konstigt att tänka på att vissa människor måste tänka på sådant.
Vi fick själva smaka på en tyfon som drog in. Tror det regnade 36 rimmar i sträck och vinden ven så mycket att den höll oss uppe hela natten. Vattnet började läcka in genom taket och vi blev förflyttade till ett annat hotell. Det blev mycket bokläsande (kan verkligen rekommendera den på bilden). När vi vaknade på morgonen sken solen och det var som att ingenting hade hänt. Vi åkte till stranden och tittade på när nyårsdekorationerna åkte upp i palmerna. En efterlängtad kontrast.


Ärligt talat har jag inte så mycket mer att säga. Vi har bara tagit det lugnt, i vått och torrt. Semester som den ska vara :) 

Imorgon åker vi vidare till en annan ö och sedan styr kosan mot Singapore.

Hörs snart igen! Gott nytt år!
#1 - - Vompanternby:

Det ser väldigt vackert ut. Grönt o frodigt. Förstår att ni haft det skönt , förutom då det regnade. Bra att de förflyttade er till ett annat hotell. Lät inte så bra med bubblor i taket😳.
Hoppas resan till Singapore, går bra nu. Hur ser planen ut efter det?
Kram fr mamma

Till top